Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
 

Titlul paginii web

 
 

Sarutul

Creat 01/02/2010 14:57:56 | Ultima modificare 01/02/2010 15:01:18
Cheia sarutului de calitate este creativitatea. Acest cuvant vorbeste de la sine. Sa fii creativ include atat testarea noilor idei si combinatii de miscari cat si a noilor locuri. De asemenea, este important sa acorzi atentie semnalelor verbale si non-verbale ale partenerului. Este el acum excitat?

Are chef sau nu? Ce vrea el sa faca? Doreste el o seara linistita de discutii sau romantism? Ce miscari il excita cel mai mult? Dar cel mai putin? Este importanta si alternarea tipurilor de sarut utilizate.

Jumatate din sarutul de calitate o constituie anticiparea a ceea ce urmeaza si a ceea ce inseamna acel sarut. Foarte rar partenerul se va plange de ritmul foarte lent. Incetineala chiar mareste tensiunea sexuala. Fiecare tehnica trebuie explorata in intregime inainte de a trece mai departe. Uneori, simplul sarut este de ajuns.

Sarutul nu duce mereu la sex. Uneori, un sarut este exact ceea ce cuplul vrea : ceva romantic. O greseala frecventa pe care un cuplu stabil o face este aceea ca sarutul este un semnal pentru actul sexual in sine. Rutina este, de asemenea, fatala. Ea poate diminua excitarea, deoarece partenerul stie ce va urma.

De aceea, primul sarut cu o persoana este mereu excitant, intrucat nu stii ceea ce va urma. Pentru a ajuta cuplurile sa renunte la vechile modele, prezentam cateva tipuri de sarut, sperand ca la urmatoare intalnire cu partenerul(a) tau(ta) nu vei uita cele de mai jos.

Tipuri de sarut

-simplul pupic.
-sarutul rapid cu buzele umezite.
-sarutul rapid cu buzele uscate.
-sarutul cu suspans. Acesta dureaza mult si ambii parteneri se intreaba daca celuilalt sarutul ii place sau nu.

-sarutul prelungit. Acesta presupune miscarea gurii.
-sarutul prelungit folosind limba. Imagineaza-ti ca-ti sugi bratul, folosindu-ti limba pentru a trage gingas pielea si a o impinge inapoi la fel de gingas. Cel mai bine e sa te misti incet si precis.
-sarutul cu saliva. Acesta este excelent pentru cunnilingus si felatie. Aceasta actioneaza ca un lubrifiant. Totusi, in alte situatii, evitati acest tip de sarut.

-sarutul de umezire a buzelor. Plimbati-va limba pe buzele celuilalt.
-sarutul supt. Exact : Suge-i buzele!
-sarutul buzei de sus.
-sarutul buzei de jos.
-sarutul ciugulit. Ciuguleste-i sau musca-i gentil buzele, obrajii si urechile.

-sarutul cu suptul limbii. Suge-i limba ca pe un deget!
-sarutul "curatator de dinti". In timp ce saruti, plimba-ti limba inauntrul gurii partenerului. Exploreaza-i structura dintilor. Simte fiecare dinte, unul cate unul.
-sarutul limbii jucause. Fa ca limba ta sa joace ala-bala-portocala cu cea a partenerului.
-sarutul explorator. Foloseste-ti limba pentru a explora gura partenerului. Cum este partea de interior a obrazului sau a buzelor? Este uscata, uda, tare, etc.?
-sarutul public.

Alte tipuri de sarut :

-sarutul cu cutie de viteze. Schimba viteza sarutului. Incepe incet si apoi baga in treapta superioara. Partea de inceput ar trebui sa dureze cel putin 10 minute si, dupa ce partenerul nu mai poate suporta, treci la partea a doua. Apoi, incetineste din nou. Prea mult strica. Alternarile frecvente si subtile incita persoana.

-sarutul cu sunete. Saruta-ti partenerul cu zgomote cat mai puternice.
-sarutul silentios. Saruta-ti partenerul fara a face zgomot- se aplica cel mai bine cand cineva este in jurul vostru si nu vreti sa fiti auziti. -sarutul copiat. Saruta-ti partenerul exact cum o face si el. Lasa-l pe el sa conduca.

-sarutul cu ochiii deschisi. Mentineti contactul vizual in timp ce va sarutati.
-sarutul cu ochii inchisi. Inchide ochii si imagineaza-ti cum acest sarut va conduce la cel mai bun act sexual din toate timpurile.

-sarutul lins. In timp ce saruti partenerul, foloseste-ti limba pentru a-i linge dintii, limba si cerul gurii. Nu confundati acest lins cu cel al cainelui. Cel de care vorbim noi este foarte precis. Aceasta tehnica este utilizata pentru a aduce gura partenerului mai aproape de a ta si pentru a simti ce simte el.

-sarutul vorbind. Se refera la a sopti dulcegarii partenerului in timp ce-l saruti pe buze. Spune-i cat de mult iti place cum saruta si cat de mult te excita lucrurile pe care le face (rochia pe care a purtat-o in seara precedenta, ochii, etc.).

-sarutul in lift. Strecoara-i un sarut partenerei in timp ce sunteti singuri in lift. Cine stie, poate ...
-sarutul ciocanit. Este un sarut rapid pe buze, in care pur si simplu va ciocaniti buzele.
-sarutul izolat. Un singur sarut, neurmat de altele. Cel mai bine e sa combinati cat mai multe tehnici din prima si a doua categorie.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one